20-09-2018
Dit is een tijdelijke pagina in verband met het vreselijke ongeval in Oss.

 

Vandaag is er iets afschuwelijks gebeurd, onbeschrijfelijk. Het dodelijke ongeval in Oss.

Mijn collega’s en ik zijn emotioneel geraakt hierdoor en leven ontzettend mee met alle betrokkenen. Dit is het ergste wat een ouder kan overkomen.

Na het horen van het bericht ben ik naar Oss gereisd, nadat ik gevraagd had of ik langs mocht komen. Dit deed ik omdat ik me betrokken voel en ik het gevoel had dat ik daar moest zijn op dat moment.

Mijn collega heeft me gebracht. In de auto heb ik zoveel mogelijk telefoontjes beantwoord. We willen ook nu communiceren zoals altijd, open en eerlijk. Vanwege de ongelofelijke hoeveelheid berichten en telefoontjes is het haast onmogelijk overal op te reageren.

Vanochtend was er een persconferentie in Oss. Ik was op dat moment op het Kinderdagverblijf en was niet op de hoogte dat deze persconferentie plaats vond.

Wij zullen onze website gebruiken om berichten te plaatsen voor iedereen die iets wil weten over de Stint en het ongeval. Over het ongeval kunnen wij nog niets zeggen. We zien alleen de informatie uit de media voorbijkomen. We wachten op informatie van de onderzoekers en proberen met deze in contact te komen.

Ik hoop dat de media het geduld kunnen opbrengen om conclusies af te wachten uit respect voor slachtoffers en nabestaanden. Mijn gedachten en die van mijn collega’s gaan uit naar alle nabestaanden en betrokkenen.

Edwin Renzen
Stint

Ga door naar de website van Stint